Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin cidar, tavan ve oturakında tek yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kusursuz sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

Kaçış yolları ve öbür tedbirler, yangın yahut özge evgin durumlarda birey güvenliğinin sadece hiç bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız havza gibi) ve size vüruttirilmiş ve elan kişisel özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha uz bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın bapları kabilinden bina güvenliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel gidişat çabucak kapının olanaklı olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk mimarinın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, binanın kullanım klası kabilinden faktörler tesirli olmaktadır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni plan sinein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve alışverişlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Projeye en mutabık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı muhik rahat oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe yüce kaliteli yangın baplarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac Yangın Çıkış Kapısı kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page