Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı almak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait merak ettikleri tüm konular karşı bilgi sahibi olabilirler.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma üzere faktörlere rabıtlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz mualla bir fiyatla Yangın çıkış kapısı istanbul satın aldatmaınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Yangın kabil ivedi durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan ivedi hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse birlik kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın bapları umumiyetle merdiven yararsızlukları, koridorlar ve potansiyel olarak yanıcı maddeler veya ekipman çitndıran odalar arasındaki eleştiri alanlara monte edilmektedir.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapısının haklı şekilde monte edilmesi ve düzgün olarak hizmetının yapılması önemlidir.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile maslahatlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının kanatı dizi son perese farklı bedel skalasına sahiptir.

Report this wiki page